Transactie-hosting

Hoe mooi is het als uw klant zijn bestelling vooraf kan betalen? Een extra service waarmee u uw concurrent net die ene stap voor bent? Geen factuur achteraf of lang openstaande nota’s, maar gewoon ‘boter-bij-de-vis’!
Pay-Online is één van de diensten van Cloud9 waarmee u uw klanten de service biedt om à-la-minute en online een factuur of herinnering te voldoen. Uw klant hoeft slechts op de link “klik hier om nu te betalen” te drukken en komt automatisch in het online betaal platform van Pay-Online.

Lees meer...

Verwerken binnenkomende betalingen

Blijven binnengekomen betalingen bij u ook vaak te lang liggen? Wacht u op een rustig moment om uw administratie bij te werken? Wilt u ook dat binnengekomen betalingen op een snelle en eenvoudige wijze worden verwerkt?
Apply-Online koppelt binnengekomen betalingen met uw openstaande facturen. Apply-Online maakt op een slimme manier gebruik van door u, van te voren gekozen parameters zoals bijvoorbeeld

Lees meer...

Automatische / digitale betalingsherinnering

Bent u ook meer tijd kwijt aan debiteurenbeheer dan u lief is? Wilt u ook dat herinneringsnota’s altijd op het juiste moment worden aangemaakt en tijdig naar de juiste debiteuren worden verstuurd? Reminder-Online is het systeem dat ervoor zorgt dat uw openstaande facturen op een effectieve en efficiënte wijze worden opgevolgd. Herinneringen worden via Reminder-Online op een professionele wijze naar de juiste debiteur verzonden.

Lees meer...

Debiteurenbewaking

Creditmanager Online is een compleet systeem voor debiteurenbewaking en is speciaal ontwikkeld voor bedrijven waar (tenminste) 1 persoon werkzaam is in debiteurenbewaking. Creditmanager-Online maakt de verschillende werkzaamheden inzichtelijk en brengt structuur aan. Door uw debiteurenbeheer te automatiseren wordt debiteurenmanagement efficiënter en effectiever. U, en ook uw personeel, krijgt meer tijd voor andere belangrijke zaken.

Lees meer...