Verhuizing

Sinds 1 oktober 2015 is Cloud 9 gevestigd in een prachtig nieuw kantoor op de Kabelweg in Amsterdam. Door de groei van Cloud 9 waren de grenzen van het vorige pand in Andijk bereikt. Ook de bereikbaarheid neemt toe. Het nieuwe pand is gelegen op een paar honderd meter van afrit S102 op de A10, ligt pal naast metrostation Isolatorweg en op loopafstand van Station Sloterdijk.

Read more ...

Ook zo in de ban van het schaatsen?

HOORN - Cloud 9 sponsort sinds januari het Schaatsteam Loon Salarissoftware, het talentvolle schaatsteam uit Noord-Holland. Tijdens de onlangs gereden selectiewedstrijden voor het NK Allround voor Junioren, reden de schaatsers met Cloud9-Group.com op de speedpakken.

De keuze om deze jonge talenten te sponsoren is in de ogen van directeur/eigenaar

Read more ...

CFO-Magazine

Maurice Corver, de oprichter en Managing Director van Cloud 9, een bedrijf dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van order to cash systemen, ziet legio mogelijkheden voor innovatie, zowel op het gebied van debiteurenbeheer als aan de daaraan gerelateerde financierings mogelijkheden.

Read more ...

Dutch FinTech Awards

Dutch FinTech Awards: Maurice Corver helpt met Cloud 9 Group bedrijven aan betaalbare financiering

Het platform CREST van Cloud 9 Group geeft grotere bedrijven met een debiteurenportfolio vanaf 20 miljoen euro de mogelijkheid relatief voordelig financiering te krijgen bij de bank. De software faciliteert en regelt het gehele proces van het verkopen van uitstaande facturen van bedrijven aan de bank.

Read more ...