Successen moet je delen: de samenwerking tussen Cloud9 en Randstad

In september 2017 gingen Randstad en Cloud9 een samenwerking aan om een systeem te ontwikkelen dat diverse innovatieve Randstad projecten met betrekking tot openstaande vorderingen ondersteunt. Voorafgaand aan het project sprak Randstad Global Treasury met meerdere partijen over het creëren van een geautomatiseerd platform. In de selectie en met name de proof-of-concept fase van de selectie kwam Cloud9 als beste uit de bus. In juni 2018 is de eerste fase naar grote wederzijdse tevredenheid afgesloten. Er is gekozen om meteen door te pakken met een verdere uitbouw van het systeem.

Lees meer...

Cloud 9 geeft interview op RTL Z

Cloud 9 is een technology based financer. Dit houdt in dat we (B2B) financieringen verzorgen, met als sterkste 'USP' onze Credit Management software die deze financieringen ondersteunt.

Lees meer...

Mark Nicolaides treedt toe tot Raad van Advies Cloud 9 Group

Onze inspanning bij het opbouwen van een team van sponsors en adviseurs die ons helpen de strategie en toekomst van onze onderneming te bepalen, heeft ertoe geleid dat Mark Nicolaides is toegetreden tot onze Raad van Advies. Mark Nicolaides, partner bij Latham & Watkins London, is gespecialiseerd in structured finance met specifieke expertise in (her)structuring en bedocumentering van een

Lees meer...

Jaap Remijn treedt toe tot Raad van Advies Cloud 9 Group

We zijn trots te mogen melden dat Jaap Remijn heeft besloten ook plaats te nemen in onze adviesraad. Na een studie Economie aan de Erasmus Universiteit begon Jaap zijn carrière bij Capgemini als projectleider, gevolgd door een 10-jaar durend dienstverband bij ABN AMRO. Jaap is binnen ABN AMRO succesvol geweest in

Lees meer...

Overname Deimac

Cloud 9 Group neemt consultancy-bedrijf Deimac over: Met trots kunnen wij melden dat na enkele jaren intensieve samenwerking het consultancy-bedrijf Deimac nu volledig is overgenomen door Cloud 9 Group. Alle activiteiten, klanten, activa, handelsnamen en personeel zijn volledig opgenomen in de groep. Deze overname garandeert continuïteit en is weer een stap in de richting van ons doel om diensten van de hoogst mogelijke kwaliteit te blijven leveren aan de markt!

Jelle Hoffenaar treedt toe tot Raad van Advies

Met trots kunnen wij melden dat Jelle Hoffenaar onze Raad van Advies komt versterken. Na een studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een carrière als E-business consultant bij PWC zette Jelle met een aantal vrienden het internet media bedrijf WebRegio.nl / Dichtbij.nl op. Na twaalf jaar hard werken, leren en groeien, is het bedrijf verkocht aan de Telegraaf Media Groep.

Lees meer...

Verhuizing

Sinds 1 oktober 2015 is Cloud 9 gevestigd in een prachtig nieuw kantoor op de Kabelweg in Amsterdam. Door de groei van Cloud 9 waren de grenzen van het vorige pand in Andijk bereikt. Ook de bereikbaarheid neemt toe. Het nieuwe pand is gelegen op een paar honderd meter van afrit S102 op de A10, ligt pal naast metrostation Isolatorweg en op loopafstand van Station Sloterdijk.

Lees meer...

Cloud 9 treedt toe tot het VCMB

ANDIJK - Onlangs is Cloud 9 aangemeld als nieuwste lid van branchevereniging VCMB. We zijn er buitengewoon trots op dat we na een flinke groei de afgelopen periode inmiddels vermeld staan tussen gerenommeerde partijen als ING, ABN-AMRO, Meeus, AON en Graydon.

Lees meer...

Cloud 9 opent nieuw kantoor in Amerika

Cloud 9 is dé specialist in Order-To-Cash automatisering. Steeds meer bedrijven worden zich bewust van de voordelen van onze modules, waardoor we een mooie groei doormaken. Om onze klanten in Amerika beter te kunnen bedienen hebben we recent een kantoor geopend in Florida. Dit kantoor, gelegen in Tampa Bay, biedt ons twee belangrijke voordelen.

Lees meer...

Cloud 9 partnert met DataCash

Cloud 9 is dé specialist in Order-To-Cash automatisering. Om onze klanten verder te ontzorgen, zijn we een samenwerking aangegaan met DataCash (onderdeel van MasterCard). Door het payment portal van DataCash te integreren in onze software kunnen onze klanten hun debiteuren in 150 verschillende landen een breed scala aan betalingsmogelijkheden bieden. Hiermee completeren we onze Order-To-Cash propositie.

Ook zo in de ban van het schaatsen?

HOORN - Cloud 9 sponsort sinds januari het Schaatsteam Loon Salarissoftware, het talentvolle schaatsteam uit Noord-Holland. Tijdens de onlangs gereden selectiewedstrijden voor het NK Allround voor Junioren, reden de schaatsers met Cloud9-Group.com op de speedpakken.

De keuze om deze jonge talenten te sponsoren is in de ogen van directeur/eigenaar

Lees meer...